» -Rihanna

 
 

» Kalas

Det va ett litet kalas idag men väldigt mkt och god mat


» Jewellery

En guldkedja (sista bilden) är något jag verkligen måste införskaffa inom en snar framtid!


» Today's outfit

Nu är det dax för kalas i Alingsås


» Room inspiration


» Tylösand

Idag kom jag hem efter har vart i Halmstad i en vecka med min kompis familj :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har inte hunnit göra några inlägg så det fick bli några bilder :D
 

» Kycklingcurry med bacon

Ikväll så var det jag och Stephanie som stod för matlagningen. Och det blev Kycklingcurry med bacon och ris! Väldigt gott faktiskt! Till efterrätt så blev det Vanilj Kesella, banan och lite olika bär.
 
 
 
 
 
 

» Blommor

Dom här bilderna tog jag när jag, Frida och Sandra var ute och fotograferade en dag förra veckan.
1. Fokus på första blomman
2. Fokus på andra blomman
3. Fokus på väggen

» Snäckor

 

» Firefox

Har nu fått byta till firefox för att det ska funka. Men nu funkar det super bra! Så nu kommer jag börja blogga som vanligt igen :D (Y)
 
 
 
 
 
 

» Ricinolja

 
-Jag brukar använda ricinolja och olivolja tillsammans så att det ska bli lättare att applicera i håret. Jag kommer lägga ut en bild om en månad och visa hur långt mitt hår har växt eftersom att jag klippte mig igår.
-Jag brukar oxå ta en tops och doppa i ricinoljan och sen på ögonfransarna, vid roten av dom. 
 
 
 

» Pajjjjjjjjjjj

Min skoldator som jag brukar blogga ifrån vill nu inte alls va vän med mig längre... Så det kommer bli lite sämre uppdatering tills den fixar sig eller vi köper en ny.. Men jag kommer blogga från mobilen istället då (Y)
 

» Myskväll

Nu blir det myskväll med syrran!


» Today's outfit

Byxor- Carlings
Blus- bikbok
Solglasögon- Gina tricot
Väska- Bikbok


» 4 akutlösningar för fett hår - kändisarna visar vägen!

Byt sida eller kamma bakåt

Om du brukar ha benan till höger, lägg den till vänster istället. På så sätt brukar renare hår, som gömts under din vanliga bena, att synas. Dessutom skapar den omvända benan en illusion av volym. Eller kamma in glansvax och kör på en riktig wet-look. Bakåtkammat hår med vax syntes flitigt på catwalken i höstas och trenden fungerar absolut i vår också.
 

Älska accessoarer

Se till att du har ett gäng fina sjalar, hårband eller andra håraccessoarer nära till hands. De kommer både att dölja det smutsiga håret och dra uppmärksamheten ifrån det. Ett superenkelt knep som faktiskt fungerar. 
 

Fläta fläta fläta

Om du har långt hår, ta en bit av framhåret på var sida av ansiktet och snurra eller fläta det bakåt. Ditt hår kommer att se lent och smidigt ut snarare än platt och trist.
 

Investera i torrschampo

Om du ännu inte upptäckt en av världens bästa hårprodukter är det dags att göra det nu. Torrschampo finns i puder- och sprayform och gör ditt hår mindre fett och mer volumniöst på nolltid. Spraya i hårrötterna och gnugga bort fettet, och vips ser ditt hår betydligt renare ut!
 
 

» Gossip girl

Nu blir det mera film! (Serie)


» Lär känna mig bättre

Gör en 'This or That' så kan ni lära känna mig lite bättre också.
 
Bok / Tidning
 
Vatten / läsk
 
SjungaDansa
 
One Thing / WMYB
 
Instagram / Twitter
 
Espressohouse / Starbucks (luv it from Usa)
 
landet / storstad (Båda!?)
 
saft / juice
 
Baka / Köpa
 
Te / Kaffe
 
Munkar / Små Kakor
 
Gym / Springa
 
PLL / Grey’s Anatomy
 
Julafton / Födelsedag
 
Ljus Choklad / Mörk choklad
 
 
 

» Do´s and Don´ts

 Vattenfast mascara sliter mer på dina ögonfransar än vanlig.

 Gnugga dig inte i ögonen, speciellt inte när du har mascara på dig. De kan faktiskt gå av!

 Det sägs att mandelolja har en förlängande effekt på ögonfransarna. Smörj dem innan du lägger dig eller använd under din mascara.

 När du tvättar bort sminket ska du inte gnugga! Använd en eyemakeup remover som löser upp mascaran. Använd på en bomullspad, lägg emot fransarna och låt verka några sekunder, gärna mer. Då får du lätt bort mascaran utan slit.

♥ Undvik ögonfransböjare så ofta du kan, de sliter mycket på fransarna.

 Sov inte med mascara.

 Testa vaselin! Smörj in dina fransar (endast fransarna och inte rötterna eller huden) med vaselin. Jag gjorde det regelbundet en period och märkte stor skillnad på fransarnas kondition.

 

 

» Promenix

Jag har alltid en anledning till att gå ut och gå/springa och det är för att mina små bebisar behöver det! Men även jag ^^


» Världens dyraste nagellack

Om du inte vill bli ägare till en liten lägenhet i stockholms innerstad kan du istället köpa ett nagellack för 1,7 miljoner kronor. Juveleraren Azature har skapat ett unikt nagellack gjord på 267 karat svarta diamanter. Detta lack finns endast i ETT exemplar och har fått namnet “Black Diamond King”. Lacket har bland annat burits av Kelly Osbourne på Emmy-galan.
 
 
 
 

» Dresses

Jag har blivit lite smått förälskad i små söta klänningar nu på de sista så tänkte visa er en jättesöt klänning här: http://www.bloggerfy.com/se/redirect?catalog_id=1357282&profile_id=3821460&service=mylovebasket
 
 

» Breakfast

Godmorgon allihopa! Känns skönt att va uppe i ganska vanlig tid med tanke på dom andra dagarna då jag inte hunnit äta frukost för att jag gått upp så sent. Men igårkväll så la jag mig lite tidigare.
Idag har jag inga direkta planer, förutom att jag kanske ska till gymmet en sväng :)


» Gossip Girl

Tänkte nu börja kolla på serien Gossip Girl. Antar att det är många som sett den och min fråga är då, Vad tycker ni om den? :D
 
 

» Bra ställen att applicera din parfym:

Det är bakom käken, armväcken, handlederna och även knävecken! Varje gång du rör på armar, huvud och ben kommer doften att sprida sig så att alla känner den. Det sägs att pulserande ställen är bäst att applicera doft. Man kan även spraya parfym i håret, men det kan bli lite fett. Köp då samma doft i ”Hårparfym”.
Avsluta med att spraya ett moln parfym uppåt i luften och gå igenom.
 
 

» Extreme Photoshop Transformation


» Victoria´s secret training

 

» Wanties

Hittade världens sötaste/gulligaste/snyggaste klänning förut. (klicka på länken för att komma dit)
http://www.bloggerfy.com/se/redirect?catalog_id=1286022&profile_id=3821460&service=mylovebasket
 Sommrig och enkel men väldigt fin!
 

» 1 Minut

Det är allt du behöver för att topptrimma magmusklerna med den här övningen.
 
Enligt American Sports Council är övningen Captains Chair världens effektivaste magövning, eftersom den tränar musklerna hårdare än någon annan magövning, bland annat genom att både de raka och sneda magmusklerna involveras. Och det allra bästa är att du bara behöver göra övningen en minut per dag för att se resultat!